Trump rekao da je Robert De Niro osoba s vrlo niskim IQ-om

Na putu iz Singapura ka SAD-u Trump je na Twitteru objavio kako je gledao De Nirov nastup u kojem ga je vrijeđao i kako je uvjeren da je bio pijan

Trump rekao da je Robert De Niro osoba s vrlo niskim IQ-om

Američki predsjednik Donald Trump oštro je kritikovao holivudsku glumačku zvijezdu Roberta De Nira koji je dva dana ranije tokom obraćanja na manifestaciji vrijeđao američkog predsjednika i izvinio se Kanadi zbog nesuglasica u trgovinskoj saradnji.

Na putu iz Singapura ka Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) Trump je na Twitteru objavio kako je gledao De Nirov nastup i kako je uvjeren da je bio pijan.

“Robert De Niro, osoba sa vrlo niskim IQ-om, primio je u filmovima i suviše udaraca u glavu od pravih boksera“, naveo je Trump i dodao da De Niro u takvom stanju nije ni svjestan da je američka ekonomija trenutno u najboljem stanju.

Ističući kako se mnoge firme vraćaju u SAD i kako je situacija u zemlji sve bolja, Trump je De Niru poručio da treba da se "probudi".

De Niro se u ponedjeljak izvinio kanadskom narodu i premijeru Justinu Trudeauu zbog “idiotskog ponašanja“ predsjednika njegove zemlje, a misleći na uvođenje američkih carina na čelik i aluminijum iz Evrope i Kanade.

 


Tagovi: SAD , IQ , De Niro , Trump

Povezane vijesti