Турция продължава борбата си срещу терора

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган: "През последните години Турция води успешна борба срещу терористичните организации ПКК, ФЕТО и ДЕАШ"...

Турция продължава борбата си срещу терора

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви, че са дали добър урок и ще продължат да дават на тези, които се опитват чрез терора да притискат Турция, която не пази мълчание пред потисниците.

Ердоган в изявление от Кастамону отбеляза, че през последните години Турция води успешна борба срещу терористичните организации ПКК, ФЕТО и ДЕАШ.

Ердоган каза: „Нашето 17-годишно управление премина в борба срещу тях. След преодоляването на всяко препятствие се срещнахме с нови. Не оставят страната и нацията на мира. Докато от една страна продължават да ни притискат ние станахме по-сплотени и по-силни като държава”.

Ердоган акцентира, че са дали добър урок на тези, които се опитват да поставят Турция в затруднено положение чрез курса на валутата.

Президентът Ердоган отбеляза: „И вчера и днес сметките, които се правят във връзка с Турция са еднакви. Тъй като турците са си същите турци, а враговете са същите врагове.  Когато започнем да тъпчем на едно място означава, че е настъпил деня, в който сме тръгнали назад”.Още новини по темата