Η ASELSAN δοκίμασε το Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ (LSS)

Χάρη στο Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ που ανέπτυξε η Βιομηχανία Στρατιωτικών Ηλεκτρονικών οι στόχοι θα εξουδετερώνονται πολύ γρήγορα και με μεγάλη ευαισθησία

Η ASELSAN δοκίμασε το Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ (LSS)

 

H Βιομηχανία Στρατιωτικών Ηλεκτρονικών (ASELSAN) συνεχίζει να κατασκευάζει νέα πρωτότυπα προϊόντα εξακολουθώντας να εργάζεται βάσει των αναπτυσσόμενων τεχνολογιών και των αναγκών που αλλάζουν.

Η ASELSAN που έκανε ένα σημαντικό βήμα στη δημιουργία του αμυντικού συστήματος του μέλλοντος χάρη στην εγχώρια τεχνολογία λέιζερ που διαθέτει, δοκίμασε το Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ.

Βίντεο που ανέβασε το υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας (SSM) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το σύστημα να καταστρέφει με επιτυχία τους στόχους.

Χάρη στο Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ οι στόχοι θα εξουδετερώνονται πολύ γρήγορα και με μεγάλη ευαισθησία.

Το Αμυντικό Σύστημα Λέιζερ (LSS) που ανέπτυξε η ASELSAN θα χρησιμοποιηθεί, σε μέγιστη ακτίνα 500 μέτρων, εναντίον mini και micro μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV) και μη επανδρωμένων σκαφών (USV) και καμουφλάζ που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες σε κατοικημένες περιοχές και εναντίον αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών και ύποπτων δεμάτων στην άκρη του δρόμου σε ακτίνα τουλάχιστον 200 μέτρων.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε πλωτές εξέδρες, σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, αεροδρόμια, συνοριακά φυλάκια, σε διοικητήρια και σε σημεία διέλευσης αυτοκινητοπομπών.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ