Ξένος τύπος 12.02.2019

Μια ματιά στα ξένα ΜΜΕ

Ξένος τύπος 12.02.2019

El-Hayat (Λίβανος): Η Τουρκία και η Ρωσία συμφώνησαν για την εξασφάλιση της ασφαλείας στο Ιντλίμπ πριν τη Σύνοδο κορυφής στο Σότσι.

Al-Raya Al-Katariya (Κάταρ): Ο υπουργός Εξωτερικών του Μπαχρέιν μετέφερε τη θέληση του Βασιλιά στο Ισραήλ για την ομαλοποίηση των σχέσεων.

La Tercera (Χιλή): Η Χιλή μετά το 2018 μετά από παραγωγή σε επίπεδο ρεκόρ εξασφάλισε τη θέση της για άλλη μια φορά στην παγκόσμια αγορά χαλκού.

El Universal (Μεξικό): Οι 43 Μεξικάνοι  που ήταν "σύγχρονοι σκλάβοι" απελευθερώθηκαν στον Καναδά.

Le Monde (Γαλλία) : Τραυματίστηκαν 12 άνθρωποι σε σύγκρουση δύο τραμ στην περιοχή Hauts-de-Seine κοντά στο Παρίσι.

Le Figaro (Γαλλία) : Αυξήθηκαν οι επιθέσεις το 2018 κατά των Εβραίων κατά 74%.

Το πρακτορείο ειδήσεων RİA Novosti: Η Ρωσία και η Τουρκία στο Ιντλίμπ της Συρίας προσέλκυσαν την προσοχή στη σημασία της καταπολέμησης των απειλών κατά της ασφαλείας. Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας και Τουρκίας ανακοίνωσαν ότι είναι μείζονος σημασίας η εξασφάλιση της ασφαλείας στην αφοπλισμένη περιοχή και χρειάζονται ορισμένα μέτρα.

Η εφημεριδα Ιζβέστια: Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας θεωρεί ότι είναι νωρίς η απόσυρση από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW).

Το πρακτορείο ειδήσεων TASS: Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι η ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία προβλέπει και την καταβολή αποζημίωσεων από τη ρωσική πλευρά.

Η Καθημερινή: ΗΠΑ: Επιμένει ο Τραμπ στην Υεμένη

İn.gr: Η Ρωσία σκοπεύει να αποσυνδεθεί από το διαδίκτυο

Το Βήμα : Πέθανε ο Γκόρντον Μπανκς, ο θρυλικός άγγλος τερματοφύλακας.


Λέξεις-κλειδιά: ξένος τύπος

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ