2 εκατομμύρια άτομα μέσα σε τρεις εβδομάδες είδαν την ταινία Ayla

Η ταινία είναι υποψήφια της Τουρκίας για το Όσκαρ της Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας

2 εκατομμύρια άτομα μέσα σε τρεις εβδομάδες είδαν την ταινία Ayla

 

Περίπου 2 εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν μέσα σε τρεις εβδομάδες την ταινία Ayla που είναι υποψήφια της Τουρκίας για το Όσκαρ της Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

 

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία παραγωγής Dijital Sanatlar, η γεμάτη αγάπη και νοσταλγία ιστορία 65 χρόνων ενός ήρωα Τούρκου στρατιώτη, του υπαξιωματικού πολέμου Σουλεϊμάν Ντίλμπιρλιγι και της μικρούλας Ayla, φέρνει κοντά τον τουρκικό λαό στον κινηματογράφο, ενώ το συνεργείο επισκέπτεται πόλεις της Ανατολίας και βλέπει την ταινία μαζί με σινεφίλ και απαντάει στις ερωτήσεις τους.

 

«Αυτή η ιδιαίτερη δραστηριότητα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από το Ζίλε και συνεχίστηκε στην Άνκαρα και την Ίζμιρ. Η περιοδεία στην Ανατολία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου με το κινηματογραφικό συνεργείο να επισκέπτεται το Νέβσεχιρ, την Αντάνα, την Αντάλια, την Αντάκια, το Ισκέντερουν, το Γκαζίαντεπ, το Εσκίσεχιρ, την Κόνια και έπειτα το Καχραμάνμαρας που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του υπαξιωματικού Σουλεϊμάν Ντίλμπιρλιγι», αναφέρει η ανακοίνωση.

 


Λέξεις-κλειδιά: ταινία Ayla

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ