Την αποστολή της Κουβανικής Ραδιοτηλεόρασης εκπαίδευσαν η TİKA και η TRT

Μετά από την εκπαίδευση που διήρκησε μια εβδομάδα ο βοηθός γενικού διευθυντή της TRT, Ερκάν Ντουρντού, απένειμε πιστοποιητικά στην επιτροπή της Κουβανικής Ραδιοτηλεόρασης

Την αποστολή της Κουβανικής Ραδιοτηλεόρασης εκπαίδευσαν η TİKA και η TRT

 

 

 

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού(TİKA) σε συνεργασία με την Τουρκική Ραδιοφωνία Τηλεόραση(TRT) έδωσε εκπαίδευση σε μεταδόσεις υψηλής ευκρίνειας  HD στην Κουβανική Ραδιοτηλεόραση(ICRT).

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της TRT η κουβανική αποστολή εκπαιδεύτηκε σχετικά με θέματα όπως Στούντιο Παραγωγής και Ειδήσεων HD, HD Master Control και Δορυφορικά Συστήματα και Συστήματα Κάμερας 4K.

Ο βοηθός γενικού γραμματέα της κρατικής τηλεόρασης της Κούβας, ο οποίος ηγείται της κουβανικής αποστολής Γουλλιέρμο Μανουέλ Παβόν Παχέκο ευχαρίστησε αφού ευχαρίστησε την TİKA και την TRT δήλωσε πως η συνεργασία που έχει συναφθεί είναι πολύ σημαντική. Ο Παβόν σημείωσε πως θα χαρούν να κάνουν συνεργασία και στο μέλλον.

Ο Κουβανός αξιωματούχος ο οποίος πραγματοποίησε διάφορες επαφές στο πλαίσιο της επίσκεψης του, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της TİKA καθηγητή Μπισρόλ Τσετίν και τον βοηθό γενικού διευθυντή της TRT Ερκάν Ντουρντού σχετικά με τα πεδία που μπορούν να συνεργαστούν.

Ο Αντιπρόεδρος της TİKA, Τσετίν αφού σημείωσε πως η TİKA και πρωτύτερα είχε δώσει στην Κούβα στήριξη σχετικά στους τομείς της ηλιακής ενέργειας και καλλιέργειας ρεβιθιών τόνισε πως η συνεργασία τους με την Κούβα θα αυξηθεί ραγδαία.

Μετά από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διήρκησε μια εβδομάδα ο βοηθός γενικού διευθυντή της TRT, Ερκάν Ντουρντού, απένειμε πιστοποιητικά στην επιτροπή της Κουβανικής Ραδιοτηλεόρασης.

 


Λέξεις-κλειδιά: TRT

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ