Συνάντηση Καχραμάν- Μπάροου στην Άνκαρα

Ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Ισμαήλ Καχραμάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γκάμπια Αντάμα Μπάροου

Συνάντηση Καχραμάν- Μπάροου στην Άνκαρα

Ο πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Ισμαήλ Καχραμάν συναντήθηκε στην Άνκαρα με τον πρόεδρο της Γκάμπια Αντάμα Μπάροου.

Ο κ. Καχραμάν με τον πρόεδρο της Γκάμπια συναντήθηκε στη ΜΕΤ όπου πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση των αντιπροσωπειών.

Ο πρόεδρος της ΜΕΤ, Καχραμάν εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την φιλοξενία του Αντάμα Μπάροου και είπε ότι η Γκάμπια είναι φιλική και αδελφική χωρα.

Και ο Αντάμα Μπάροου εξέφρασε τη ευχαρίστηση του για την πρώτη επίσκεψη του στην Τουρκία.

Ο Μπάροου είπε ότι επισκέπτεται την Τουρκία έπειτα από την πρόσκληση του προέδρου της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δίνει μεγάλη σημασία στην επίσκεψη.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ανέλαβε τα καθήκοντα του πριν από ένα χρόνο και συνέχισε ότι η επίσκεψη είναι μεγάλη ευκαιρία για τους ίδιους επειδή ήταν δύσκολη η χρονιά και η Τουρκία ήταν η πρώτη χώρα που τον συνεχάρη μετά την ανάληψη των καθηκόντων.

Ο Μπάροου υπογράμμισε ότι έχουν πολλά κοινά σημεία με την Τουρκία και οι δύο χώρες με τη συνεργασία θα καταβάλλουν προσπάθειες για να φέρουν τον κόσμο να είναι καλύτερος.

Στη συνάντηση πήραν μέρος ο υπουργός Υγείας Αχμέτ Ντεμίρτζαν, ο βουλευτής του Κίλις από το κόμμα Δικαιοσύνη και Ανάπτυξη Ρεσίτ Πολάτ και ο Γενικός γραμματέας της ΜΕΤ Μεχμέτ Αλί Κουμπούζογλου.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ