Τηλεφωνική συνομιλία Ερντογάν με τον Εμίρη του Κατάρ

Ο Πρόεδρος και ο Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι αντάλλαξαν ευχές και στη συνέχεια συζήτησαν διμερή και περιφερειακά θέματα

Τηλεφωνική συνομιλία Ερντογάν με τον Εμίρη του Κατάρ

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Εμίρη του Κατάρ Σεϊχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι με αφορμή το Ραμαζάν Μπαϊράμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν από τις πηγές της προεδρίας,  στην ατζέντα της τηλεφωνικής συνομιλίας που πραγματοποιήθηκε για ανταλλαγή ευχών, βρέθηκαν επίσης διμερή και περιφερειακά θέματα.

Στη συνομιλία ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Εμίρης του Κατάρ Σεΐχης Ταμίμ επιβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα τους στο θέμα της περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών σχέσεων και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την υιοθέτηση του ψηφίσματος που ζητά διεθνή προστασία για το παλαιστινιακό λαό στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν και χτες πραγματοποίησε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ, τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και τον Πρόεδρο του Πακιστάν Μανμούν Χουσεΐν.

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ