Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τους ηγέτες στον Ερντογάν

Συνέχαραν για την εκλογική του νίκη τον Πρόεδρο οι Αλίγιεφ, Αμπάς, Ιζετμπέγκοβιτς, Ράμα και Όρμπαν

Συγχαρητήρια τηλεφωνήματα από τους ηγέτες στον Ερντογάν

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν για την επιτυχία του στις εκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξεδόθη από την Προεδρεία του Αζερμπαϊτζάν, ο Αλίγιεφ τηλεφωνώντας τον Πρόεδρο Ερντογάν εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη εκλογική του επιτυχία.

Στην τηλεφωνική συνομιλία ο Αζέρος Πρόεδρος αφού σημείωσε πως υπό την ηγεσία του Ερντογάν, η Τουρκία αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στον οικονομικό τομέα και ενίσχυσε ακόμα περισσότερα την θέση στα διεθνή φόρα.

Ενώ ο Πρόεδρος Ερντογάν ευχαρίστησε τον Αλίγιεφ για τα συγχαρητήρια του.

Ο Ερντογάν δέχθηκε συγχαρητήρια τηλεφωνήματα και από τον Παλαιστίνιο Πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς, τον Πρόεδρο της Τριμελούς Προεδρίας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα, τον Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο Πρόεδρος του Ουζμπεκιστάν Σαβκάτ Μιρζιογιόγεφ, τον εμίρη του Κατάρ Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι,  τον Πρόεδρο του Σουδάν Ομάρ Αλ Μπασίρ, τον Πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς, τον Πρόεδρο της Μακεδονίας Γκιόργκι Ιβάνοφ και τον εμίρη του Κουβέιτ Σαμπάχ Αλ Αχμέντ Αλ Τζαμπίρ Αλ Σαμπάχ οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την εκλογική του νίκη.

Συνεχάρησαν το Ερντογάν για την εκλογική του νίκη επίσης ο αναπληρωτής Πατριάρχης των Αρμενιών Αράμ Ατεσιάν, ο πνευματικός ηγέτης των  Καθολικών Αρμενίων Λεβόν Ζεκίγιαν, ο πρόεδρος της Ένωσης των Αρμενικών Κοινωφελών Ιδρυμάτων Μπεντρός Σιρίνογλου, ο αρχιραβίνος των Εβραίων Ισχάκ Χαλέβα και ο πρόεδρος της Τουρκικής εβραϊκής Κοινότητας Ισχάκ Ιμπραχίμζαντέ.

 

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ