Ο Ιμπραχίμ Καλίν διορίστηκε ως αρχισύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας

Νέος πρέσβης διορίστηκε και στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα

Ο Ιμπραχίμ Καλίν διορίστηκε ως αρχισύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας

 

 

 

Ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν διορίστηκε ως αρχισύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι αποφάσεις διορισμού σχετικά με την Προεδρία, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στη θέση των αρχισυμβούλων του Προέδρου της Δημοκρατίας διορίστηκαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ιμπραχίμ Καλίν και ο Ισραφίλ Κίσλα. Στον Ιμπραχίμ Καλίν αποδόθηκε επίσης ο τίτλος του «πρέσβη».

Εν τω μεταξύ άλλαξαν και οι πρέσβεις στην Ελλάδα, τη Σομαλία και το Μαρόκο.

Στη θέση του πρέσβη Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ στην Ελλάδα διορίστηκε ο Γενικός Διευθυντής Διμερών Πολιτικών Υποθέσεων, Ναυτιλίας-Αεροπορίας-Τελωνείων Μπουράκ Οζούγκεργκιν.

Τον Τούρκο πρέσβη στη Σομαλία Ολγκάν Μπεκάρ,  αντικατέστησε ο Μεχμέτ Γιλμάζ.

Στην θέση του πρέσβη του Μαρόκου Ετχέμ Μπαρκάν Οζ ο οποίος επέστρεψε στο Υπουργείο διορίστηκε ο πρέσβης της Λιβύης Αχμέτ Αϊντίν Ντογάν.

Στην πρεσβεία της Παραγουάης, διορίστηκε ο υποδιευθυντής Νοτιοανατολικής Ασίας και Ειρηνικού Αρμαγάν Ιντζί Έρσοϊ, στη πρεσβεία στο Μάλι ο υποδιευθυντής Πρωτοκόλλου Μουράτ Μουσταφά Ονάρτ, στην πρεσβεία του Μπενίν ο υποδιευθυντής Διμερών Πολιτικών Υποθέσεων Βόρεια Αφρικής Κεμάλ Ονούρ Όζτσερι.

Στις κενές θέσεις ελεγκτών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας διορίστηκαν ο Αρμαγάν Σούτογλου, ο Γιακούπ Αρσλάν, ο Σελτσούκ Σονμέζ, ο Καντίρ Σαχίν, ο Εμράχ Αρσλάν και ο Ομέρ Φαρούκ Τοκλού.

 


Λέξεις-κλειδιά: Ιμπραχίμ Καλίν

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ