Ερντογάν: Φρικτά τα ηχητικά ντοκουμέντα της δολοφονίας του Κασόγκι

Μέλος της υπηρεσίας πληροφοριών των Σαουδαραβών σοκαρίστηκε τόσο που είπε «αυτός μάλλον έχει πάρει ηρωίνη», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ερντογάν: Φρικτά τα ηχητικά ντοκουμέντα της δολοφονίας του Κασόγκι

 

«Είναι πράγματι φρικτά», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στα ηχητικά ντοκουμέντα της δολοφονίας του Τζαμάλ Κασόγκι επιστρέφοντας από τη Γαλλία όπου είχε μεταβεί με την ευκαιρία της 100ης επετείου της Συνθήκης Ανακωχής με την οποία έληξε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

«Μέλος της υπηρεσίας πληροφοριών των Σαουδαραβών σοκαρίστηκε τόσο που είπε “αυτός μάλλον έχει πάρει ηρωίνη, μόνο κάποιος που έχει πάρει ηρωίνη μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο”. Υπάρχει μια τέτοια πραγματικότητα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την υπόθεση», είπε.

Ερωτηθείς για την αντίδραση των παγκόσμιων ηγετών με πρώτο τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που άκουσαν τα ηχητικά ντοκουμέντα, ο Ερντογάν ανέφερε τα εξής:

«Από τις αντιδράσεις τους νιώθω ότι έχουν ενοχληθεί παρά πολύ από τη δολοφονία. Νομίζω ότι με τις πληροφορίες που θα δώσουν οι υπηρεσίες πληροφοριών τους θα τοποθετήσουν την υπόθεση σε μια διαφορετική θέση. Ξέρετε ότι το αμερικανικό Κογκρέσο ζήτησε ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών CIA. Πιστεύω ότι μετά την ενημέρωση θα αλλάξει η οπτική τους».ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ