Ομιλία ΠτΔ Ερντογάν στο Καστάμονου

"Δώσαμε ένα καλό μάθημα σε αυτούς που θέλησαν με την τρομοκρατία να στριμώξουν στη γωνιά την Τουρκία" είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ομιλία ΠτΔ Ερντογάν στο Καστάμονου

 

 

 

 

Δώσαμε ένα καλό μάθημα σε αυτούς που θέλησαν με την τρομοκρατία να στριμώξουν στη γωνιά την Τουρκία η οποία δεν σωπαίνει απέναντι στους τύραννους, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στο Καστάμονου.

 

Αναφερόμενος στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, ο ΠτΔ Ερντογάν είπε ότι τα τελευταία χρόνια έδωσαν έναν επιτυχημένο αγώνα κατά της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης PKK, μιας εκμεταλλεύτριας οργάνωσης όπως είναι η Φετουλαχιστική τρομοκρατική οργάνωση FETÖ και μιας οργάνωσης-σχέδιο όπως η Νταές.

 

«Στην 17χρονη διακυβέρνηση μας δώσαμε αγώνα εναντίον αυτών. Μετά από κάθε εμπόδιο που υπερβήκαμε, συναντήσαμε νέα εμπόδια. Δεν άφησαν ήσυχη την χώρα και τον λαό μας. Όσο αυτοί μας στρίμωχναν, εμείς ως λαός δεθήκαμε περισσότερο μεταξύ μας και ενισχυθήκαμε περισσότερο σαν κράτος», σημείωσε.

 

Ο Ερντογάν τόνισε ότι έδωσαν ένα καλό μάθημα με τα μέτρα που έλαβαν σε εκείνους που προσπάθησαν να στριμώξουν την Τουρκία στη γωνία μέσω συναλλαγματικής ισοτιμίας και επιτοκίου.

 

Λέγοντας πως θα συνεχίσουν να παίρνουν μέτρα στην οικονομία, σημείωσε τα παρακάτω:

 

«Οι υπολογισμοί σε σχέση με την Τουρκία είναι και χθες και σήμερα ίδιοι. Διότι οι Τούρκοι είναι οι ίδιοι Τούρκοι και οι εχθροί τους οι ίδιοι εχθροί. Η μέρα που θα πηγαίνουμε με βήμα σημειωτόν θα είναι η μέρα που θα έχουμε αρχίσει να πηγαίνουμε πίσω».

 

Χαλάσαμε τα σενάρια και φωτίσαμε το μέλλον της Τουρκίας, είπε ο ΠτΔ Ερντογάν, προσθέτοντας τα παρακάτω:

 

«Γι’ αυτό έγιναν εχθροί απέναντι μας. Έγιναν εχθροί μας επειδή είμαστε μαζί με τον λαό μας και σηκώσαμε το κράτος μας ψηλά. Επειδή δεν σωπάσαμε απέναντι στους τύραννους, τους είπαμε τις αδικίες τους κατά πρόσωπο. Ενισχύσαμε την οικονομία μας, χαλάσαμε τα παιχνίδια τους και διαφωτίσαμε το μέλλον μας, για αυτό έγιναν εχθροί μας. Βλέπουμε τις έχθρες που έχουμε υποστεί ως έγγραφο αθώωσης μας στα μάτια του λαού και του έθνους". 

 


Λέξεις-κλειδιά: Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ