Hrvatska finalista na svjetskom prvenstvu u Rusiji

Nekoliko tisuća navijača pratilo je utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Engleske na velikom ekranu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, kao i u Splitu, Osijeku i svim drugim većim hrvatskim gradovima i mjestima

Hrvatska finalista na svjetskom prvenstvu u Rusiji

Nakon što je Hrvatska savladala Englesku rezultatom 2:1, proslava se s Trga bana Jelačića i okolnih kafića preselila na zagrebačke ulice. Veselje i proslava povijesne pobjede kojom se Hrvatska plasirala u finale Svjetskog prvenstva proslavlja se na ulicama svih hrvatskih gradova.

Nekoliko tisuća navijača pratilo je utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Engleske na velikom ekranu na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, kao i u Splitu, Osijeku i svim drugim većim hrvatskim gradovima i mjestima.

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je ostvarila povijesnu pobjedu kojom se plasirala u finale Svjetskog prvenstva, nakon trećeg mjesta kojega je osvojila 1998. godina na čelu sa Mirosavom Ćirom Blaževićem.

Hrvatske zastave i upaljene sirene u atumobilima koji kruže gradom i zagrebačkim ulicama samo su početak slavlja koje će se protegnuti dugo u noć u glavnom hrvatskom gradu, ali i u ostalim krajevima Hrvatske.

Hrvatska finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva igra u nedjelju protiv reprezentacije Francuske.Povezane vijesti