Kívánságműsor

A havonta egyszer jelentkező Kívánságműsorunkban az Őnök által írt levelekből és zenei kívánságokból válagotunk.

Kívánságműsor

A havonta egyszer jelentkező Kívánságműsorunkban azŐnökáltal írt levelekből és zeneikívánságokból válagotunk.

Ebben a sorozatban minden megtalálható, amivel a hallgatók a TRT Török Rádió-hoz fordulhatnak: zenés kívánságok és üzenetek, információk és érdekességek határtalanul, hallgatótól hallgatóig.
A hallgatóink kéréseit nagyon rugalmasan kezeljük.Itt a hallgatóink igényei alapján találjuk ki a témát.Igyekszünk majd úgy válogatni a kérések között. Tehát a könnyűzenei kívánságokat, verseket éppúgy teljesítjük, mint a TRT, Török Rádióval kapcsolatban felmerülő kérdéseket is megválaszoljuk.

Kívánságaikat és műsorainkkal kapcsolatos észrevételeiket a 00 90 463 43 33 08-as telefonszámra, vagy a macarca@trt.net.tr   vagy aynur.delialioglu@trt.net.tr e-mail címre várjuk.

www.facebook.com/trthungarian

https://twitter.com/trthungariancom

Néhány üzenet hallgatóinktól

Godóné Baráth Zsuzsanna

"Boldog Újévet kívánok sok szeretettel! Kívánom hogy ennek a rémséges terror időszaknak legyen már vége. És legyenek az emberek biztonságban az egész világon. A török nép is nyugodjon meg és ne legyen több ilyen rémséges támadás. A gonoszokat Allah büntesse meg és gyógyítsa meg a betegeket és a sérülteket. Adjon nyugalmat a halottaknak és a családjaiknak."

Magdi Hun-Kipcsak

"Nem a vallási értéke a fontos ennek az ünnepnek, hanem a szeretet.És ez mindenhol és mindig segít. A világban ami történik, azok az emberek elvesztették az emberi mivoltukat, amiért megszülettek. Kívánok Neked és szeretteidnek a legjobbakat!"

 

 Még több hír