Befejezetlen tábort találtak Afrinban

A szíriai Afrin város Hacıhasanlı térségében a PKK/PYD-YPG-hez köthető hétkamrás, 700 méter fedett területtel, és alagútrendszerrel rendelkező befejezetlen tábor helyét találták, amely jól tervezett a légitámadások elleni védelemre tekintettel.

Befejezetlen tábort találtak Afrinban

A török hadsereg vezérkara tájékoztatása szerint, a Török Fegyveres Erők katonái tovább kutatnak fel aknákat Afrin Hacıhasanlı térségében a PKK/KCK/PYD-YPG és az ILIÁ terrorszervezet terroristai ártalmatlanná tétele, és a testvéri és baráti helyi lakosság zsarnokság alól felszabadítása végett január 20-án indított Olajág Hadművelet keretében.

A Hacıhasanlı térségében végzett felkutatás során a terrorszervezethez köthető hétkamrás, 700 méter fedett területtel, és alagútrendszerrel rendelkező befejezetlen tábor helyét találták.

A terroristák a térségben indított akció után elhagyták a tábor területét.

Információk szerint, a táborban található vasbeton épület falvastagsága helyenként egy méter, ez azt jelenti, hogy jól tervezett a légitámadások elleni védelemre tekintettel.

A terroristák által elhagyott befejezetlen táborról készült fényképeket osztották meg a Török Fegyveres Erők közösségi oldalán.Még több hír