Макрон отвори изложба на слики на Пикасо

Изложбата е поставена на тема  „Животот и творештвото на Пикасо во 1932 година“

Макрон отвори изложба на слики на Пикасо

Макрон отвори изложба на слики на Пикасо

Претседателот на Франција Емануел Макрон во Париз отвори изложба на лиски на Пабло Пикасо.

Изложбата е поставена на тема  „Животот и творештвото на Пикасо во 1932 година“ .

 Слични вести