Порака на Емине Ердоган по повод Светскиот ден за заштита на животните

Дојдете да живееме заедно со пријателите во свет во кој доследно ќе им ги предадеме правата на животните

Порака на Емине Ердоган по повод Светскиот ден за заштита на животните

Првата дама на Турција госпоѓа Емине Ердоган сопругата на претседателот Реџеп Тајип Ердоган го честиташе Светскиот ден за заштита на животните и упати повик.

По повод 4-ти октомври, Светскиот ден за заштита на животните постот госпоѓа Ердоган објави пост на твитер.

Емине Ердоган во пораката упати повик во врска со заштитата на животните и рече:

„Дојдете да живееме заедно со пријателите во свет во кој доследно ќе им ги предадеме правата на животните“. Честит нека е 4-ти октомври, Светскиот ден за заштита на животните.Слични вести