Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин

Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин |

Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин

Белата куќа даде искривена слика од разговорот Ердоган-Путин


Тагови: трумп , ердоган , белата куќа