(ФОТОГАЛЕРИЈА) Интернационален Фестивал на светлината во Москва

Интернационален Фестивал на светлината во Москва |

Интернационален Фестивал на светлината во Москва

Свеченото отворање на Интернационалниот Фестивал на светлината во Москва ја воодушеви публиката со величествениот огномотет. 

На свеченото отворање беше одржана шоу изведба с светлина и вода на телевизиската кула на Останкино.

По едночасовната изведба на разнобојните светлински ефекти, огномотетот ја фасцинираше публиката.


Тагови: Интернационален Фестивал на светлината во Москва