(ФОТОГАЛЕРИЈА) Свечено отворена Железната црква во Истанбул

Свечено отворена Железната црква во Истанбул |

Свечено отворена Железната црква во Истанбул

Во Истанбул свечено беше отворена бугарската православна црква Свети Стефан која е позната и како Железна црква.


Тагови: Железна црква , црква , Свети Стефан , Истанбул