(ФОТОГАЛЕРИЈА) Емине Ердоган во Белград отвори Дом за сирачиња

Емине Ердоган во Белград отвори Дом за сирачиња |

Емине Ердоган во Белград отвори Дом за сирачиња

Емине Ердоган заедно со Тамара Ѓукановиќ го отворија Домот за сирачиња Драган Филиповиќ – ЈУСА во Белград


Тагови: Белград , дом за сирачиња , Тамара Ѓукановиќ , Емине Ердоган