Италија играше нерешено против Шведска

По период од 60 години Италија повторно не можеше да се пласира во Светското првенство

Италија играше нерешено против Шведска

Италија на плејоф реванш натпреварот против Шведска играше нерешено 0-0 и ме можеше да се квалификува за Светското првенство.

По период од 60 години Италија повторно не можеше да се пласира во Светското првенство.Слични вести