Авионите бомбардери СУ-34 се вратија во Русија

Нема детали во врска со тоа колку авиони се вратија

Авионите бомбардери СУ-34 се вратија во Русија

Авионите СУ-34 кои беа на задача во Сирија се вратија во Русија

Во соопштението кое беше објавено од страна на Министерството за одбрана на Русија беше истакнато дека авионите СУ-34 се вратија во земјата. Екипажот на авионите бомбардери Су-34 се вратија во базата во подрачјето Харабовск. По успешно реализираната задача во Сирија, пилотите од воздушната база Хмејмим се вратија во земјата.

Во соопштението не беа објавени детали во врска со тоа колку авиони се вратија.Слични вести