Саудиска Арабија призна дека телото на убиениот новинар Кашикчи било распарчено

Саудиска Арабија призна дека телото на убиениот новинар Џемал Кашикчи (Џамал Кашоги) било распарчено

Саудиска Арабија призна дека телото на убиениот новинар Кашикчи било распарчено

 

 Слични вести