Терористичките организации ќе изгубат

Овој народ ќе ги победи сите непријателства и предавства и нашето знаме слободно ќе се вее на јарболот

Терористичките организации ќе изгубат

Портпаролот на кабинетот на претседателот на републиката Ибрахим Калин рече дека терористичките организации ќе изгубат без оглед на тоа на кого ќе се наслонат.

Портпаролот Калин сподели порака преку профилот на социјалната мрежа твитер во врска со борбата против тероризмот.

Во пораката во чија позадина се наоѓа и турско знаме, Калин напиша:

„Без оглед на тоа на кого ќе се наслонат, терористичките организации и нивните подржувачи ќе изгубат. Овој народ ќе ги победи сите непријателства и предавства и нашето знаме слободно ќе се вее на јарболот“.Слични вести