Претседателот Ердоган во Сочи: Заедничкото соопштение со мојот руски колега ќе влее надеж за регионот

Во градот Сочи на руското крајбрежје на Црното Море почна состанокот помеѓу претседателот Ердоган и рускиот претседател Путин

Претседателот Ердоган во Сочи: Заедничкото соопштение со мојот руски колега ќе влее надеж за регионот

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган кој во пладневните часови отпатува за рускиот град Сочи на црноморскиот брег, пред средбата со рускиот претседател Владимир Путин рече: „Заедничкото соопштение со мојот руски колега ќе влее надеж за регионот.“

 Слични вести