Noi zboruri din Europa spre Alanya

Noi zboruri din Europa spre Alanya

Noi zboruri din Europa spre Alanya

Corendon Airlines, care efectueaza zboruri din Olanda, Belgia, Germania și tarile scandinave ın oraşul Alanya din Antalya, a adaugat noi zboruri de la Köln, Stuttgart și Hannover la Aeroportul Gazipașa ın vara anului 2018.
Președintele Corendon Airlines, Yıldıray Karaer, a declarat ca aeroportul Gazipașa este o destinatie foarte importanta atat pentru Alanya, cat și pentru operatorii de turism, şi din cauza aceasta pe 4 aprilie 2012, primul avion a aterizat la Aeroportul Gazipașa.
Declarand ca au decis sa mareasca numarul de zboruri catre Aeroportul Gazipașa ın timpul sezonului turistic din 2018,
"Corendon Airlines va organiza zboruri spre Aeroportul Gazipașa ın fiecare miercuri și vineri de la Köln, şi ın fiecare vineri de la Stuttgart și Hannover ıncepand din mai 2018. Cu aceste zboruri suplimentare ne propunem sa aducem mai multi turiști germani la Alanya. Avem nevoie ca autoritatile locale și compania de  la Aeroportul Gazipașa, precum și de toate agentiile din Alanya, operatorii hotelurilor și organizatiile neguvernamentale sa sustine activitatile de publicitate și promovare și sa  anunte aceste zboruri atat ın Alanya, cat și ın Europa ". a spus Karaer.
Karaer a declarat ca ın mai 2018,  noul avion Boeing 737 Max 8 din flota companiei a fost planificata pentru Aeroportul Gazipașa.

 Ştiri din aceeaşi categorie