”Macaroanele inteligente” le-au plăcut japonezilor

Macaroanele turcești îmbogățite cu vitamine și proteine se vând în Japonia și alte țări

”Macaroanele inteligente” le-au plăcut japonezilor

O companie din Konya produce macaroane ​​îmbogățite cu vitamina E, fosfor și proteine și le exportă în 10 țări, în special în Japonia.
Compania care vinde jumătate din producția sa pe piața internă, de asemenea, contribuie la economia statului cu exporturile sale.
Oficialii companiei au declarat că în perioada recentă au lucrat intens la o serie de produse pentru viața și nutriția sănătoasă.
Subliniind că dau greutate producției germenilor de grâu, tărâțelor de ovăz,  făinii integrale și făinii fără gluten, oficialii au notat că după 3 ani de colaborare cu Consiliul pentru Cercetare Științifică și Tehnică din Turcia (TUBITAK) au dezvoltat forme de macaroane, care susțin o viață sănătoasă.
Reprezentanții companiei au declarat că datorită faptului că conțin vitamina E, fosfor și proteine macaroanele au fost numite ”macaroane inteligente” ​​și au comentat:
„ Veți mânca pe saturate și vă veți aproviziona corpul cu vitamine necesare. Vindem ”macaroanele inteligente” în 10 țări și în special în Japonia.  Consumatorii japonezi le-au apreciat. Cererea este în creștere.“Ştiri din aceeaşi categorie