Tinta unui profit de 15 miliarde de dolari ın SPA

Tinta unui profit de 15 miliarde de dolari ın SPA

Tinta unui profit de 15 miliarde de dolari ın SPA

In ceea ce privește bogatia surselor termice, Turcia s-a clasat pe locul ıntai (1) ın Europa şi pe locul şapte (7) ın lume şi prin „orașele termice“ ışi va putea mari profiturile pana la 15  miliarde de dolari ın acest sector.
Secretarul general al Asociatiei SPA Talasso și Cure Centers Association (TÜRKAP) Ilgaz Nacakoğlu, a subliniat faptul ca Turcia este o tara ambitioasa ın ceea ce privește bogatia termica prin sursele termice aproape de o 1,100, 264 de facilitati autorizate şi 500 de statiuni cu apa termala.
Mentionand ca creșterea capacitatii patului ın turismul termic și a campaniilor şi a facilitatilor atractive, a dus la creşterea rapida a populatiei care beneficiaza de sursele termice, Nacakoğlu a spus,
"Ca o natiune cunoscuta cu cultura hamamului, patrimoniul spa-ul, o bogatie mare a fost uitat de mult timp. Odata cu dezvoltarea medicinei moderne, oamenii aleg sa trateze bolile la spitale, cu medicamente, dar ın ultimii ani, tratamentul natural a renascut. Oamenii au ınceput sa profite de apa de vindecare pentru tratamentul bolilor”.
Nacakoğlu a declarat ca varsta de a profita de baile termale a scazut, oamenii aleg nu numai sa fie tratati, ci sa-și arunce stresul și sa se relaxeze, la centrele spa. Nacakoğlu a spus ca centrele spa puse ın functiune ın centrele de turism de vara, a gasit un mare interes. 
Nacakoğlu, a exprimat ca Afyonkarahisar și Pamukkale au aratat o mare dezvoltare şi ca se depun eforturi și ın Bursa și Izmir.

 


Etichete: hamam , termal , spa , turcia

Ştiri din aceeaşi categorie