Trump ar putea fi interogat ın cadrul imvestigatiei ruseşti

Trump ar putea fi interogat ın cadrul imvestigatiei ruseşti

Trump ar putea fi interogat ın cadrul imvestigatiei ruseşti

In Statele Unite (SUA), procurorul special Robert Mueller a spus ca l-ar putea interoga pe președintele Donald Trump ın cadrul "investigatiei rusești".
Washington Post a scris, aratand ca sursa, informatiile date de o persoana din echipa lui Mueller, ca Trump ar putea fi interogat ıntr-o chestiune de saptamani, 
"Acest proces progreseaza mai rapid decat au prezis toti ceilalti", a spus sursa
In ancheta efectuata pana acum de Robert Mueller, fostul consilier pentru securitatea nationala al Casei Albe, Michael Flynn, a fost acuzat de fostul manager de campanie al președintelui american Trump, Paul Manafort, și de asistentul sau, Rick Gates, și de Consilierul pentru politica externa, George Papadopoulos, procuror special.
Flynn și Papadopoulos au acceptat acuzatiile, ın timp ce Manafort și Gates au respins acuzatiile.
In mai 2017, Mueller a lansat o investigatie separata, precum și investigatiile desfașurate ın cadrul Congresului, sustinand ca Rusia a intervenit ın alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016 ın Statele Unite printr-un atac cibernetic.
Fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Manafort, l-a dat ın judecata pe Robert Mueller, pe care l-a acuzat ın contextul unei investigatii ruse, sustinand ca "a depașit limitele autoritatii".

 Ştiri din aceeaşi categorie