Ministrul Zeybekci: întrevederile bilaterale la Davos

Ministrul Economiei Zeybekci a avut întrevederi bilaterale în cadrul Forumului Economic de la Davos

Ministrul Zeybekci: întrevederile bilaterale la Davos

Ministrul Economiei, Nihat Zeybekci, care participă la cel de-al 48-lea Forum Economic Mondial (WEF) din orașul elvețian Davos, continuă întrevederile bilaterale.

Ministrul Economiei Zeybekci  a avut întrevederi cu președintele companiei Dow Europe pentru Orientul Mijlociu și președintele Consiliului Executiv al DowAksa, Heinz Haller și cu vice-președintele Uber Europe pentru Orientul Mijlociu  și Africa, Pierre-Dimitri Gore-Coty.

În cadrul discuțiilor purtate, Zeybekci a notat că Turcia salută propunerile și cererile legate de investiții ale companiilor care doresc să investească în Turcia, și a afirmat că Turcia își deschide ușa pentru investitorii care îndeplinesc procedurile legale.

La Summit-ul de la Davos, Zeybekci s-a întâlnit și a avut un schimb de opinii cu privire la dezvoltarea relațiilor economice bilaterale cu Ministrul Federal al Guvernului Elvețian de Economie, Educație și Cercetare, Johann Schneider-Ammann și cu Ministrul Afacerilor Externe, Educației și Culturii din Liechtenstein, Aurelia Frick.Ştiri din aceeaşi categorie