Ministrul israelian al apărării l-a amenințat pe parlamentarul israelian Odeh

Activistul Cafer Farah cu genunchiul rupt după ce un polițist l-a agresat a fost spitalizat. În timp ce Odeh l-a vizitat pe Farah la spital a avut loc o dispută cu polițiștii israelieni.

Ministrul israelian al apărării l-a amenințat pe parlamentarul israelian Odeh

Ministrul israelian al apărării, Avigdor Liberman, l-a amenințat cu închisoare pe parlamentarul israelian de origine palestiniană, Ayman Odeh, care în timp ce vizita la spital un manifestant  rănit în cursul protestelor organizate la Haifa cu scopul de a sprijini Fâșia Gaza, a avut o dispută cu un polițist israelian.   

Liberman, într-un mesaj publicat pe contul său de Twitter, i-a comparat pe parlamentarul israelian de proveniență palestiniană, liderul ”Arabilor Uniți”, Odeh și pe prietenii săi cu „teroriști“.

Afirmând că Odeh și prietenii săi au împiedicat aplicarea legilor, Liberman a scris:

„Locul lui Odeh și al prietenilor lui  nu este Parlamentul Israelului, ci închisoare. Acum este timpul să plătească pentru ceea ce au făcut.“

Poliția israeliană a intervenit  și au arestat  21 de persoane în timpul protestelor organizate vineri după-amiază în Haifa de cetățenii israelieni de origine palestiniană cu scopul de a sprijini Fâșia Gaza. Activistul Cafer Farah cu genunchiul rupt după ce un polițist l-a agresat a fost spitalizat. În timp ce Odeh l-a vizitat pe Farah la spital a avut loc o dispută cu polițiștii israelieni.  


Etichete: Palestina , Israel

Ştiri din aceeaşi categorie