ROKETSAN și REPKON la AUSA 2018

AUSA 2018 ce a avut loc la Washington a reunit mulți profesioniști și numeroase companii din domeniul indistriei de apărare

ROKETSAN și REPKON la AUSA 2018

Produsele de apărare turcești au fost expuse în Statele Unite (SUA).

La expoziția AUSA 2018 organizată de către Asociația Armatei Statelor Unite  au participat companiile turcești ROKETSAN și REPKON.

AUSA 2018 ce a avut loc la Washington a reunit mulți profesioniști și numeroase companii din domeniul indistriei de apărare.

Compania ROKETSAN, a cărei portofoliul de produse a atras o atenție deosebită, a expus modelele  rachetei ghidate de laser Cirit, MAM-L și MAM-C mini muniții inteligente, Muniție Stand Off Compatibilă cu SOM-J JSF, OMTAS rachete anti-tanc dirijate laser cu raza medie de acțiune.

Reprezentanții mai multor țări și companii și numeroase delegații au vizitat standul ROKETSAN au obținut informații despre tehnologiile de care dispune compania și produsele ei.

Compania REPKON, a purtat discuții despre corpul și focosul rachetelor  în contextul mașinilor flowforming și metodelor de confecționare  care pot fi realizate numai de câteva companii din lume. Compania și-a expus produsele și modelul tehnologiei în cauză.Ştiri din aceeaşi categorie