Revista presei - 11.01.2019

Revista presei - 11.01.2019

Revista presei - 11.01.2019

Yeni Șafak: "Times”: Erdogan are dreptate cu privire la organizația teroristă separatistă YPG / PKK "

Într-o analiză publicată pe pagina oficială a cotidianului britanic The Times s-a notat că președintele Recep Tayyip Erdoğan are dreptate în ceea ce privește organizația teroristă YPG. În articolul în care se subliniază că nu există nicio diferență dinte PKK și YPG, se spune că este de neînțeles faptul că SUA care , pe de o parte, este puterea capitalistă  proeminentă în lume, liderul NATO și al alianței occidentale, pe de alta, sprijină  YPG care este un grup de gherilă al cărui ideologia virează  între marxismul vechi și cultul unui filosof obscur anarhist, Murray Bookchin.

Vatan: O delegație din Statele Unite ale Americii vine pentru a negocia privind vânzarea sistemelor Patriot”

În perioada 15-16 ianuarie o delegație americană se va afla în Turcia pentru a purta negocieri cu privire la vânzarea sistemelor americane de apărare anti-aeriană Patriot. Săptămâna viitoare delegația va purta discuții în cadrul Direcției pentru Industria de Apărare. În ceea ce privește vânzarea sistemelor anti-rachetă Patriot, unica condiție a părții americane este ca Turcia să  renunțe la sistemele S-400 rusești. Însă Turcia este hotărâtă să le cumpere. La sfârșitul lunii curente o delegație din Turcia va efectua o vizită la Washington.

Sabah: "Software-ul național de succes”

Primul rezultat important a fost obținut în cadrul lucrărilor desfășurate în scopul dezvoltării unui software care ar asigura transferul sigur al informațiilor tactice între platformele militare și centrele de comandă. Compania de software MilSOFT a dezvoltat software-ul autohton pentru linkul de date tactice. Softwareul dezvoltat conform standardelor NATO va oferi posibilitatea utilizării unei rețele create de linkul național între platformele militare în care vor fi utilizate sistemele modem și cripto. Softwareul a fost testat cu succes.

Haber Turk: ”Obiectivul este  70 de milioane de turiști, și un venit de 70 de miliarde de dolari ”

Ministrul Culturii și Turismului Mehmet Ersoy, a participat la cea de-a 49-a ediție a Expoziției Internaționale de Turism ce a avut loc în orașul Olandez Utrecht. Târgului s-a bucurat de un interes deosebit din partea companiilor turistice din Turcia. Ministrul Ersoy a declarat că sectorul turismului în Turcia a primit un impuls semnificativ în 2018. Subliniind că se estimează o creștere de 18-20% a numărului de turiști în 2019, oficialul  a spus că noul obiectiv pentru acest an este  70 de milioane de turiști, și un venit de 70 de miliarde de dolari.

Star: "Premiul pentru turismul Halal”

Hotelul de 5 stele Adin Beach Hotel din sectorul turismului Halal aflat în paradisul turistic Alanya din provincia Antalya care își oferă oaspeților servicii perfecte și impecabile și-a înscris numele pe lista premiilor bazată pe voturile turiștilor în cadrul concursului la care au participat 900 de hoteluri din întreaga lume. Adin Beach Hotel a câștigat premiul – ”hotelul recomandat” în cadrul “HolidayCheck 2019”.


Etichete: Revista presei

Ştiri din aceeaşi categorie