Erdoğan: "Nu mai există persoane care să afirme că PYD nu are nimic în comun cu PKK"

Erdoğan: "Nu mai există persoane care să afirme că PYD nu are nimic în comun cu PKK"

Erdoğan: "Nu mai există persoane care să afirme că PYD nu are nimic în comun cu  PKK"

Preşedintele Recep Tayyip Erdoğan a declarat că nu mai există persoane care să afirme că PYD nu are nimic în comun cu organizația teroristă PKK.

În discursul susţinut la cea de-a 34-a reuniune a Adminsitratorilor locali de la Palatul Prezidenţial, președintele Erdoğan a menţionat că toate aceste organizații teroriste sunt de fapt nişte elemente care fac parte  dintr-un singur trunchi,iar adevărată luptă dusă împotriva terorismului este de fapt cu cei care stau în spatele acestor mici elemente.

Erdoğan a menţionat:

"Suntem conștienți de acest adevăr:dacă nu vom rupe aceste elemente nu putem câştiga lupta din spatele lor. Noi ne-am luăt toate măsurile pentru a face ca organizația teroristă separatistă să nu poate face nici o mişcare."

Cei care au vărsat sânge ieri sub acoperişul Daesh, astăzi ies în faţa noastră cu identitate  PYD / YPG. Cât despre organizaţia teroristă FETO  putem spune că, această organizaţie murdară, primeşte comenzi de la toţi cei care sunt  duşmanii Turciei şi ai naţiunii turce.

Președintele Erdoğan, relevă:

"Sunt de părere că, toţi cei care erau nehortărâţi în legătură cu rolul acestei organizaţii (FETO) în cadrul tentativei de lovitură de stat din Turcia în data de 15 iulie 2016, după asasinarea ambasadorului Federației Ruse au fost, probabil convinşi."

Erdoğan a declarat că nu mai există persoane care să afirme că PYD nu are nimic în comun cu organizația teroristă PKK pentru că, chiar în transmisiuni sprijinite de  NATO s-a amintit de această legătură.

Nimeni nu este obligat să spună:" Singura noastră prioritatea este lupta dusă cu Daesh ", a precizat președintele Erdoğan.

" Pentru că, Turcia prin atitudinea expusă în față operațiunii de la Al Bab a demonstrat că nu are o astfel de sensibilitate." Ştiri din aceeaşi categorie