Delegația din Marea Britanie la Ankara

Delegația din Marea Britanie la Ankara

Delegația din Marea Britanie la Ankara

Prim- ministru Binali Yıldırım a avut o întrevedere cu Ministrul Comerțului Internațional din Marea Britanie, Liam Fox, și CEO-ul companiei Rolls Royce, Warren East, care a avut loc la palatul prezidențial din Cankaya și a durat 40 de minute.

Viceprim-ministrul Recep Akdag, Subsecretarul Industriei de apărare, İsmail Demir, Directorul General  al TUSAȘ, Temel Kotil au participat la această întrunire.

Ministrul comerțului internațional al Marii Britanii, Liam Fox, s-a sa întâlnit mai înainte cu ministrul Apărării Naționale, Nurettin Canikli.

După ce ministrul britanic Fox a semnat în Cartea de Onoare, au avut loc discuțiile. Prin urmare, ministrul britanic s-a întâlnit, de asemenea, cu ministrul Economiei, Nihat Zeybekci, la Ministerul Economiei.

În declarația sa, ministrul Zeibekci a notat că ieșirea Marii Britanii din UE (Brexit) nu va afecta în mod negativ comerțul, investițiile și importul și exportul între Turcia și Marea Britanie.

Fox, la rândul său, a declarat: „Intenționăm să intensificăm cooperarea cu lumea de afaceri din Turcia. In prezent am stabilit parteneriate importante în sectorul privat din Turcia. Însă dorim că firmele britanice să investească și mai mult în Turcia.”Ştiri din aceeaşi categorie