Ruhsar Pekcan va efectua o vizită în România

Ministrul Pekcan se va întâlni cu premierul român Viorica Dăncilă și cu Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Ruhsar Pekcan va efectua o vizită în România

Ministrul comerțului, Ruhsar Pekcan, va efectua o vizită la București, România.

Potrivit ministerului, în cadrul vizitei oficiale la București ministrul Pekcan se va întâlni cu premierul român Viorica Dăncilă și cu Ștefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Pekcan de asemenea va participa la Forumul de afaceri organizat de Consiliul de Relații Economice Externe (DEIK) și Camera de Comerț și Industrie a României.

În cadrul  acestui forum miniștrii Pekcan și Oprea vor fi însoțiți de organizațiile și companiile din sectorul privat din ambele țări.

După încheierea forumului de afaceri Pekcan și Oprea vor semna un protocol care va reglementa modul de funcționare a Comitetului mixt de cooperare economică şi comercială (JETCO).

Prin urmare Pekcan se va întâlni cu oameni de afaceri turci din România.

Discuțiile în cadrul întrevederilor ministrului Comerțului cu oficialii români se vor axa pe diverse subiecte precum  relațiile comerciale, investiții, construcții, președinția României la Consiliul Uniunii Europene, actualizarea Uniunii Vamale, Reuniunea comitetului mixt România-Turcia, reuniunea JETCO.Ştiri din aceeaşi categorie