Turqia reagon ndaj skandalit në stërvitjen e NATO-s, autoritetet e huaja kërkojnë falje
Shtatmadhoria turke dënon skandalin në trajnimin ushtarak të NATO-s
Stoltenberg i kërkon falje Turqisë për herë të dytë, Norvegjia nis hetim të gjerë për skandalin
Stoltenberg i kërkon falje Turqisë për herë të dytë, Norvegjia nis hetim të gjerë për skandalin në t
Irak – Ushtria merr kontrollin e Ravas, bastioni i fundit i DAESH-it
SHBA – Pentagoni riposton “gabimisht” mesazhin për dorëheqjen e Presidentit Trump
Erdogan: Duhet të nxjerrim terroristët e PKK/PYD-së jashtë qytetit Afrin të Sirisë
Erdogan: Themeluesit e DAESH-it janë njëherësh edhe ideatorët e PKK/PYD-së
Erdogan: Vendosëm të tërheqim ushtarët tanë nga stërvitja e NATO-s në Norvegji
Kryeministri Yildirim dërgoi një mesazh ngushëllimi homologut të tij grek Tsipras
RUBRIKAT TEMATIKE
TURQIA
BOTA
BALLKANI
JETA DHE SHËNDETI
EKONOMIA
KULTURA DHE ARTI
SHKENCA DHE TEKNOLOGJIA
SPORTI
OPINIONE

Bizden Ezgiler