Dokumentari ‘Kedi’ të bën t'i duash macet dhe Stambollin

Dokumentari ‘Kedi’ | Në dokumentar tregohen mace të ndryshme dhe pamje mahnitëse nga Stambolli.

Dokumentari ‘Kedi’

Në dokumentarin ‘Kedi’, që do të thotë mace, me regji të Ceyda Torun tregohet jeta e maceve në rrugicat e ngushta të Stambollit dhe problemet që këto kafshë të dashura përjetojnë.


Fjalët Kyçe: Ceyda Torun , Stambolli , mace , Dokumentari ‘Kedi’