Aktorja turke Hilal Altinbilek tërheq vëmendjen me talentin dhe bukurinë e saj

Hilal Altinbilek | Ajo tashmë njihet si brenda ashtu edhe jashtë vendit me talentin e treguar në një sërë serialesh, ndër të cilat edhe Trëndafili i Zi dhe Njëherë e një kohë Çukurova.

Hilal Altinbilek

Aktorja turke Hilal Altınbilek me ditëlindje 21 janar 1991 ka lindur në qytetin e bukur të Izmirit.


Fjalët Kyçe: telenovelat turke , serialet turke , Hilal Altinbilek