Galopi i kuajve të garave nën diellin vjeshtor të Turqisë

Vjeshta dhe kuajt në Bursa | Ngjyrat e vjeshtës dhe kuajt anglezë, që rriten e stërviten nga Klubi i Kalorësve të Turqisë, dhurojnë pamje mbresëlënëse.

Vjeshta dhe kuajt në Bursa

Pamje të mrekullueshme nga ngjyrat e vjeshtës dhe kuajt anglezë, që rriten e stërviten nga Klubi i Kalorësve të Turqisë në Fermën dhe Bujtinën “Karacabey”, mbi aksin rrugor Izmir-Bursa, për të marrë pjesë në garat më të mëdha të vendit dhe ndërkombëtare. (Sergen Sezgin - AA)


Fjalët Kyçe: Turqi , Bursa , kuajt anglezë , ngjyrat e vjeshtës , vjeshta