Presidenti Erdoan zhvilloi një vizitë zyrtare në Serbi

Delegacioni turk në Serbi | Turqia i jep rëndësi të madhe zhvillimit në çdo fushë të marrëdhënieve me Serbinë në mënyrë që marrëdhëniet dypalëshe të jenë në dobi të gjithë rajonit.

Delegacioni turk në Serbi

Presidenti Erdoan dhe delegacioni shoqërues pas takimeve në kryeqytetin e Serbisë vizitoi edhe Pazarin e Ri (Novi Pazar), ku u prit me interesin e madh të popullit.


Fjalët Kyçe: Beograd , Sanxhak , Novi Pazar , marrëdhëniet Turqi-Serbi , Emine Erdogan , Presidenti Recep Tayyip Erdogan