Liga e Kombeve - Holanda mund Gjermaninë dhe Maqedonia mund Lihtenshtanjin

Në organizim e ri sportiv në nivel ekipesh kombëtare të UEFA-s, në javën e tretë u zhvilluan 9 ndeshje të ligave A, B, C, D.

Liga e Kombeve - Holanda mund Gjermaninë dhe Maqedonia mund Lihtenshtanjin

Në organizim e ri sportiv në nivel ekipesh kombëtare të UEFA-s, në javën e tretë u zhvilluan 9 ndeshje të ligave A, B, C, D.

Në ndeshjen e drejtuar nga arbitri turk, Cynejt Çakër (Cüneyt Çakır), Holanda mirëpriti Gjermaninë në Johan Cruyff Arena.

Skuadra mirëpritëse mundi Gjermaninë me rezultatin 3-0 me golat e Virgil van Dijk, Memphis Depay ve Georginio Wijnaldum.

Rezultatet e ndeshjeve të Ligës së Kombeve UEFA-s janë si më poshtë:

Liga A

Grupi I: Holandë-Gjermani: 3-0

Liga B

Grupi I: Sllovaki- Çeki: 1-2

Grupi IV: Republika e Irlandës-Danimarka: 0-0

Liga C

Grupi II: Norvegji-Slloveni: 1-0

Bullgari-Qipro e Jugut: 2-1

Liga D

Grupi I: Letoni-Kazakistan: 1-1

Gjeorgji-Andorra: 3-0

Grupi IV: Armeni-Gjibraltar: 0-1

Maqedoni-Lihtenshtajn: 4-1


Fjalët Kyçe: Cuneyt Çakir , Liga e Kombeve , UEFA

Lajme të ngjashme