Presidenca e Turqisë: Asnjë kërcënim dhe shantazh nuk mund të mposhtë vullnetin e Turqisë

Presidenca e Turqisë: Asnjë kërcënim dhe shantazh nuk mund të mposhtë vullnetin e Turqisë

Presidenca e Turqisë: Asnjë kërcënim dhe shantazh nuk mund të mposhtë vullnetin e Turqisë

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (Ibrahim Kalın) tha se asnjë operacion kërcënimi dhe shantazhi nuk mund të mposhtë vullnetin e Turqisë.

Kallën bëri një deklaratë në lidhje me luhatjen e këmbimit valutor nëpërmjet rrjetit social Twitter.

“Asnjë operacion kërcënimi dhe shantazhi nuk mund të mposhtë vullnetin e Turqisë. Ata që pas tentativës për grusht shteti në 15 korrik 2016-të thanë se çdo gjë u shemb dhe mbaroi, u gabuan. Përsëri do të gabohen. Turqia do ta fitojë edhe këtë luftë”.Lajme të ngjashme