Presidentët Erdogan dhe Putin zhvilluan një bisedë telefonike

Gjatë bisedës të dy homologët trajtuan zhvillimet e fundit në Siri dhe procesin e Astanës.

Presidentët Erdogan dhe Putin zhvilluan një bisedë telefonike

Presidentët Erdogan dhe Putin zhvilluan një bisedë telefonike.

Sipas informatave të marra nga burimet e Presidencës, biseda u zhvillua gjatë vizitës së Presidentit Erdogan në qytetin Bayburt, ku të dy homologut shkëmbyen mendimet në lidhje me çështjet rajonale dhe ato dypalëshe.

Të dy liderët shprehën kënaqësinë për trendin pozitiv të marrëdhënieve ekonomike dhe tregtare dhe bashkëpunimi në fushat e industrisë së mbrojtjes dhe energjisë mes Turqisë dhe Rusisë, ndërsa trajtuan edhe zhvillimet e fundit në Siri dhe procesin e Astanës.Lajme të ngjashme