Turqia, vendi që jep kontributin më të madh në trafikun ajror të Evropës

Turqia renditet ndër vendet me zhvillimin më të madh të sektorit të aviacionit civil.

Turqia, vendi që jep kontributin më të madh në trafikun ajror të Evropës

Turqia, gjatë periudhës 1 prill-30 shtator, me një rritje ekonomike prej 8,4% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar, u regjistrua si vendi që ka kontribuar më shumë në trafikun ajror të Evropës.

Sipas deklaratës, që zuri vend në faqen zyrtare të internetit të Drejtorisë së Përgjithshme të Aviacionit Civil, Turqia, në lidhje me rritjen e trafikut ajror dhe reduktimin e vonesave në fluturim, zuri vendin e parë në listën e udhëheqjes së rrjetit të trafikut ajror të Evropës.   

Gjithashtu Turqia renditet edhe ndër vendet me zhvillimin më të madh të sektorit të aviacionit civil.  

 


Lajme të ngjashme