Grčki PAOK pobedio Spartak Moskvu na kvalifikacijama UEFA-ine Lige prvaka

U drugoj utakmici, RB Salzburg je rutinski odradio prvu utakmicu na svom terenu protiv Shkendije. Savladao je makedonsku momčad rezultatom 3-0. Dvostruki strijelac je bio izraelski reprezentativac Munas Dabbur

Grčki PAOK pobedio Spartak Moskvu na kvalifikacijama UEFA-ine Lige prvaka

Sinoć su odigrane još tri utakmice trećeg kola kvalifikacija UEFA-ine Lige prvaka, a iznenađenje večeri je grčka ekipa PAOK iz Soluna koja je zabeležila pobedu protv Spartaka iz Moskve.

Sinošnjim utakmicama nastavljen je put prema grupnoj fazi Lige prvaka. PAOK iz Soluna je u sjajnoj atmosferi dočekao vrlo teškog rivala, od kojeg su na početku primili dva gola. Međutim, zabeleži su pobedu rezultatom 3:2.

Na stadionu Toumba prvi gol za Spartak u sedmoj minuti postigao je Ivelin Popov. Samo nakon deset minuta drugi gol za ruski tim postigao je Quincy Promes. 

Prvi gol za suparnički tim postigao je Aleksandar Prijović u 29 minuti. Nakon njega, Dimitris Limnios u 37. minuti postiže gol za izjednačenje da bi u 44. minuti Dimitris Pelkas postigao gol za 3:2. 

U drugoj utakmici, RB Salzburg je rutinski odradio prvu utakmicu na svom terenu protiv Shkendije. Savladao je makedonsku momčad rezultatom 3-0. Dvostruki strelac je bio izraelski reprezentativac Munas Dabbur.

AEK je na gostovanju kod Celtica odigrao 1:1. Domaćine u vodstvo u 17. minuti doveo je Callum McGregor. Međutim, Viktor Klonaridis je izjednačio u 44. minuti za konačnih 1:1.

 


Tagovi: UEFA , Spartak , PAOK

Povezane vesti